نوشته شده توسط : ๑۩۞۩๑...ẤŖ@Σ..๑۩۞۩♠๑

   
       
    ● قبل از آشپزی: توصیه می كنیم این غذا را روز پنجشنبه درست كنید. وعده ناهار پنجشنبه به همراه شام آن، صبحانه فردایش و البته ناهار فردایش، مهم ترین وعده های غذایی زندگی ما محسوب می شود، بنابراین تا دیر نشده بجنبید. سالاد روسی امروز می تواند به رنگین شدن سفره شما كمك كند. پیشنهاد ما این است در كنار این سالاد غذایی سر سفره بگذارید كه بخار كند، غذایی مناسب فصل سرما، اگر رمانتیك هستید، حتما منظور ما را درك می كنید. روزهای بارانی را نباید از دست داد.
● توصیه: سالاد خوشمزه ای است، طعمی كه به دلیل استفاده از شوید و پیازچه به دست می آید. مایونز از سایر اجزای تشكیل دهنده این سالاد است كه البته به آدم های فربه توصیه می كنیم به جای مایونز از ماست خامه ای و روغن زیتون استفاده كنند. فلاسفه عقیده دارند پس از پایان مرحله آماده سازی این سالاد باید ساكت بنشینید تا فرد سالادخور بلافاصله به تعریف از سلیقه و دست و پنجه شما بپردازد. در این لحظه در صورت امكان كپی رایت فراموش نشود!
● ملزومات:
▪ سیب زمینی استانبولی، ۰۰۵ گرم
▪ ماست خامه ای یا سس مایونز، نصف لیوان
▪ شوید خرد شده تازه، ۶ قاشق غذاخوری
▪ پیازچه خیلی ریز شده، ۴ قاشق غذاخوری
▪ تربچه حلقه ای نازك شده، ۵ عدد
▪ نمك و فلفل و آبلیمو و سایر افزودنی ها، هر چقدر كه دوست دارید.
● طرز تهیه: لازم به توضیح است كه قرار نیست در این قسمت توضیح خاصی داده می شود، چرا كه مشخص است باید ملزومات را با هم مخلوط كنیم و سپس آن را فرو ببلعیم. البته هزار نكته باریك تر از مو همین جاست و فرق آشپز و غیر آشپز در همین مرحله مشخص می شود. مسلم است كه سیب زمینی ها پس از آب پز شدن، بر اثر تماس با قاشق شما، له می شوند. بنابراین باید كمی صبر كنیم تا آنها سرد شده و سپس آنها را تكه كرد. كمپلكس مورد نظر را در ظرفی بریزید و سر سفره ببرید.
● خارج از دستور: اضافه كردن كمی كالباس ژامبون مرغ و كمی خیارشور خرد شده می تواند سالاد شما را پر و پیمان تر كند. البته در این صورت سالاد تغییر ماهیت داده و به خوراكی دیگری تبدیل می شود كه می توانید به سلیقه خودتان، روی آن اسم جدیدی بگذارید.    

 



:: موضوعات مرتبط: بخور بخور , ,
:: بازدید از این مطلب : 1270
|
امتیاز مطلب : 37
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : جمعه 6 اسفند 1389 | نظرات ()

صفحه قبل 1 صفحه بعد